ea form & design | Köpvillkor
15328
page-template-default,page,page-id-15328,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Köpvillkor

Köpvillkor

1. PRISER

Priser i svenska kronor (SEK) inklusive moms. Moms f.n. 25%. Ändras momsen förbehåller vi oss rätten att ändra våra priser till motsvarande momssats.

2. LEVERANS

Vi levererar endast varor inom Sverige. Vi skickar beställningar som postpaket eller brev, beroende på om paketet är skrymmande eller ej. Prints packas i hårda papprör eller kartongkuvert. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktleverantör.

3. BESTÄLLNING

För det fall beställaren är under 18 år så måste målsmans tillstånd inhämtas före köpet genomförs. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att ea form & design lider ekonomisk skada, polisanmäls.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Hos oss kan du betala med visa/mastercard direkt via Payson eller swisha till företaget.

5. LEVERANSTID

Normal leveranstid är cirka 3-10 arbetsdagar om inget annat anges på produktsida.

6. ÄNDRA / AVBESTÄLLA

Vill du ändra eller avbeställa en order så måste du kontakta oss via mail INOM 3 arbetsdagar. Vi kommer då att ändra/avbeställa din order samt betala tillbaka orderbelopp. Personliga produkter går ej att ändra eller avbeställa vid påbörjad produktion.

7. ÅNGERRÄTT, REKLAMATION & RETUR

Vid köp av en personlig print för dig betyder att köpet är bindande. Regeln om ångerrätt i Lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäkringsavtal gäller alltså inte.
Skulle din produkt vara felaktig eller skadad kontaktar du ea form & design inom 14 dagar så hjälper vi dig. På övriga produkter gäller ångerrätt, då skall produkten sändas tillbaka inom 14 arbetsdagar.
Vid returer eller byten av varor betalar du själv returfraktkostnaden. Om det är en reklamation på grund av en skadad produkt eller att vi expedierat fel vara återbetalar vi dig för returfrakten eller så skickar vi en ny produkt mot uppvisad bild.

För att vi ska kunna acceptera din retur krävs att,

– Du kontaktar oss via mail, hej@eaformdesign.se med dina uppgifter och din retur.

– Produkten är oanvänd och oskadad.

8. SKADA PÅ PAKET

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

9. ÖVRIGT

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).
Vi reserverar oss mot felskrivningar och felaktiga priser. Vi reserverar oss även för att en produkt kan ta slut I lager.
Tänk på att färgen kan skilja sig åt beroende på vad du har för typ av bildskärm samt skärminställning. Samt att personliga prints anpassas i utseende efter önskad text. Vid tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

10. Paysons konsumentvillkor

 

 

Vi hoppas att du kommer att vara nöjd med ditt köp hos ea form & design.